Behandelingen

Bindweefselmassage

U wilt uw huid verstevigen, minder rimpels en zichtbare verbetering zonder naalden?

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- littekenbehandeling en voor vermindering van cellulitis. Door de diepe massagetechniek die op het bindweefsel inwerkt, vervormen de fibroblasten waardoor deze worden aangezet om collagene- en elastinevezels aan te maken. Hierdoor krijgt u een verbeterde huidstructuur.

 

Bindweefselmassage gelaat en hals

Een behandeling dat bestaat uit een reiniging en een bindweefselmassage

€49.50

30 minuten

Bindweefselmassage gelaat en hals Intensive

Een intensieve behandeling waarbij gewerkt word met de verstevigende producten van Valmont. Bestaat uit; reiniging met peeling, bindweefselmassage en als afsluiter om de huid extra intensief te verstevigen, de duolift.

€99.50

60 minuten

Bindweefselmassage super de luxe

Een complete behandeling met; reiniging met peeling, epileren, onzuiverheden weghalen, bindweefselmassage en duolift

€89,50

60 minuten

Bindweefselmassage rug

Een intensieve massage om rugklachten te verhelpen

€ 45,-

Harsen

Bovenlip

€12.50

Kin

€14.50

Bovenlip & kin

€19.50

Wenkbrauwen

€14.50

Onderbenen

€23.50

Hele benen

€39.15

Armen

v.a. €23.50

Bikinilijn

v.a. €18.25

Oksels

€16.50

Rug

€27.50

Verstevigende gezichtsbehandelingen

Duolift Advanced Beauty

Een behandeling in combinatie met ultrasonen; Door ultrasone geluidsgolven worden de cellen in beweging gebracht. De werkzame stoffen worden hierdoor beter opgenomen en geeft de huid kracht en stevigheid. Met als resultaat: Totale verbetering van het huidbeeld , optimale hydratatie, minimalisering van roodheid, rimpels vervagen en de huid is gelift

v.a. €97.50

75 minuten

IMAGE wrinkle lift peel

Deze ultrahuidbehandeling met glycolzuur en retinol verwijdert de dode huidcellen. Het glycolzuur dringt snel de dieper gelegen lagen van de huid binnen, wat leidt tot een sterke doorbloeding en circulatie. De huid wordt hierdoor gezonder, strakker en fijne lijntjes worden sterk verminderd

€79.50

45 minuten

IMAGE Perfection lift peel

Deze peeling is geschikt voor zowel lichte als zware huidveroudering. Het bevat een mix van salicylzuur, resorcinol en melkzuur in combinatie met retinol voor effectief huidherstel. Fijne lijntjes tot diepe rimpels word verminderd, een vale of gevlekte huid, ruwe huid, verstopte huid en lichte tot zware zon beschadiging wordt herstelt.

€150,-

60 minuten

Valmont Collageen behandeling

Deze behandeling stimuleert het cel vernieuwingsproces waardoor er een regelmatige huidvernieuwing verkregen wordt. Verbluffende resultaten worden verkregen met het Collageen vliesmasker

v.a. €92,50

75 minuten

Overige gezichtsbehandelingen

Dermalogica gezichtsbehandeling

U kunt kiezen uit een behandeling van 25, 30, 45, 60 of 75 minuten. De geboekte tijd kan naar uw eigen behoefte en op basis van ons advies worden ingevuld met - Reiniging - Peeling - Stomen - Epileren - Onzuiverheden weghalen - Massage - Masker - dagverzorging

vanaf € 32,50

vanaf 30 minuten

Acne behandeling

Bij deze behandeling word de huid gereinigd, gepeeld, gestoomd en onzuiverheden worden weggehaald. Vervolgens wordt u behandeld met een masker. Via uw verzekering kunt u een deel van de kosten van deze behandeling declareren (Skin-bar by Marijke Bathoorn is geregistreerd bij de ANBOS).

€68.50

60 minuten

Microdermabrasie

Dit is een mechanische peeling waarmee dode huidcellen worden verwijderd. De huid wordt onder vacuüm behandeld. Deze behandeling is bij uitstek geschikt een huid met grove poriën, rokers- verstopte huid en fijne lijntjes.

€89.50

60 minuten

Image I peel

Met deze peeling ziet uw gezicht er al na één behandeling anders uit. Zachte maar krachtige werkstoffen voor hydratatie, couperose en pigment vermindering.

€79.50 incl. ontzuiverheden verwijderen €99,50

45 minuten

Lichaamsbehandelingen

Cleopatra of Bamboe Arrangement

Kom tot rust met onze ontspannende Cleopatra behandeling of kies voor de energieke, stimulerende Bamboe behandeling voor extra energie en kracht. Deze bijzondere, complete verzorging van het lichaam bestaat uit een zachte body scrub, een totale body-massage en tot slot wordt er een voedende, vochtregulerende body-pakking aangebracht inclusief een warmtedeken zodat uw huid zoveel mogelijk profiteert van de werking van de verzorgende ingrediënten.

€78,50

75 Minuten

Rug-nek-schouder massage

€32,50

25 minuten

Lichaamsmassage

€60,50

60 minuten

Hotstonemassage

€67,50

60 minuten

Lichaamspeeling met zeezout & Etherische oliën

€34,50

25 minuten

Handen & Voeten

Manicure

€25,50

25 minuten

Luxe manicure

De luxe manicure heeft als extra een handpeeling en handmassage

€32,50

minuten

Pedicure

V.a. €32,50

30 of 45 minuten

Luxe pedicure

De luxe pedicure heeft als extra uitbreiding een peeling van de voeten, voetmassage en voetenbad.

€59,50

60 minuten

Nagels lakken

€8,50

Gellak

€27,50

Permanente make-up

Dit kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen en oogleden te accentueren. Permanente make-up blijft drie tot vijf jaar zitten (vaak zelfs nog langer!). Dit is mede afhankelijk van uw huidtype. Een groot voordeel van permanente make-up is dat het minimaal onderhoud vraagt. Het mooiste is al u iedere 2 tot 3 jaar een touch up behandeling laat uitvoeren. hierdoor blijft de kleur optimaal en vervaagt deze niet.

Wenkbrauwen

€275

Eye liner boven

€199

Eye liner onder

€125

Definitief ontharen VPL methode

VPL is de nieuwste, meest veilige manier om te ontharen. VPL is snel en zeer effectief.

Werkt VPL bij iedereen?

VPL werkt bij vrijwel iedereen. De VPL behandelt bijna alle haar- en huidtypen. Zowel een donkere huid als lichte haren hebben relatief wat meer behandelingen nodig. Een behandeling werkt alleen als het haar pigment bevat.

Is deze behandelmethode definitief?

Geen enkele behandelmethode garandeert dat deze definitief is, ondanks de term ‘definitief ontharen’. Geen enkele ontharingsmethode is op dit moment lang genoeg op de markt om op de echte lange termijn de resultaten te kennen. Maar, voor zover nu bekend, is VPL-behandelmethode zeer langdurig danwel definitief.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Haar groeit in 3 verschillende fasen. Alleen haren die zich in de groeifase bevinden (30 % van het haar) kunnen behandeld worden. Om echt alle haartjes te verwijderen (ook de haartjes die zich in de rustfase of overgangsfase bevinden), zijn 8 – 10 behandelingen nodig (met een tussentijd van 4 tot 8 weken).

Bij vooruitbetaling van 5 behandelingen gelden onderstaande  kuurprijzen.

Bovenlip

Los: €52,- per keer/ Kuur: €39 per keer

10 minuten

Kin

Los: €65 per keer/ Kuur: €49 per keer

10 minuten

Bikinilijn

Los: €131,- per keer/ Kuur: €98 per keer

15 minuten

Bikinilijn volledig (incl. schaamstreek)

Los: €172 per keer/ Kuur: €129 per keer

20 minuten

Schouders

Los: €199,- per keer/ Kuur: €149 per keer

20 minuten

Hele rug

Los: €320,- per keer/ Kuur: €240,- per keer

45 minuten

Onderbenen

Los: €266,- per keer/ Kuur: €199,- per keer

30 minuten

Hele benen

Los: €521,- per keer/ Kuur: €390,- per keer

60 minuten