MicroNeedling: de Collageen Inductie Therapie is een populaire behandelmethode in onze salon. Deze collageenstimulerende behandeling is bedoeld om de huid haar verfijnde structuur terug te geven. Deze techniek wordt speciaal aangewend om oneffenheden als littekens te behandelen en de aanmaak van collageen en elastine te activeren. Dit nieuwe collageen vormt de basis voor een sterke veerkrachtige huid. Fijne lijntjes vervagen, rimpels worden minder diep en de huid verstevigt in zijn geheel. Het voordeel van deze behandelmethode is dat er een geleidelijke verbetering plaatsvindt. Er is dus geen sprake van een plotselinge, zichtbare ingreep.MicroNeedling - Base_LavieSage_Nutricosmetics voor een mooie huid van binnenuit

 

Wij gebruiken daarbij ondersteunende producten van LavieSage,  de MicroNeedling-serie wordt ingezet ter ondersteuning bij de behandeling.  Met een productuit deLavieSage MicroNeedling-serie wordt de huid voorzien van bouwstoffen ter ondersteuning van de behandeling. In de praktijk zal hierdoor niet of nauwelijks sprake zijn van zichtbare beschadigingen of huidirritatie als gevolg van de behandeling. Dit heeft ook als voordeel dat u direct na de behandeling weer verder kunt met uw werk en/of sociale leven.

 

Bindweefselmassage


U wilt uw huid verstevigen, minder rimpels en zichtbaar verbetering zonder naalden of apparatuur?

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- littekenbehandeling en voor vermindering van cellulitis. Door de diepe massagetechniek die op het bindweefsel inwerkt, vervormen de fibroblasten waardoor deze worden aangezet om collagene- en elastinevezels aan te maken. Hierdoor krijgt u een verbeterde huidstructuur.

De bindweefselmassage kan op rug, benen en gelaat worden toegepast.

Bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling. Sommige mensen ervaren het als pijnlijk en anderen vinden het ontspannend.  De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Verklevingen worden losgemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden. Kortom: uw huid zal gaan stralen als nooit tevoren. Een echte anti-aging massage!

Met een product uit de LavieSage MicroNeedling-serie wordt de huid voorzien van bouwstoffen ter ondersteuning van de behandeling. Wij kunnen u in detail adviseren welk product uit de MicroNeedling-serie van LavieSage het beste bij uw huid past.